Reviews


5 stars after 201 reviews
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door!!! Heerlijk gegeten! 11/16/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er snel , eten was heerlijk net als vorige keer. 👍🏻 11/11/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch! Op tijd, goed warm, vriendelijke bezorger, goed verpakt! Top! 11/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de website mis ik bij een aantal gerechten een omschrijving. Bij de laatste 2 bestellingen heb ik aangegeven geen koriander te willen en kreeg de bestelling toch met koriander. Verder; uitstekend en heerlijk eten! Goede (eten komt goed warm en netjes ingepakt aan!) en vlotte bezorgservice. Top. 11/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Viel me erg tegen dit keer, eten was koud ondanks dat ze hier 2 minuten vandaan zitten. Jammer eten is wel lekker als het warm is. 10/29/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Indian food in Hoofddorp. Wij eten vaan Indiaas en hebben aes in Hoofddorp geprobeerd, dit is onze nummer 1 en bestel bijna wekelijks! 9/24/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede porties, goed heet, keurig en op tijd bezorgd! Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gerechten waren goed van smaak. Enkel de papadum was weinig en gebroken in stukjes 9/17/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals eerder heerlijk gegeten! Aanrader. 9/9/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This time food was not up to the mark. No taste and after having food got stomach pain and diarrhea. Very disappointed 9/3/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The Chicken Biryani was really good and awesome. But the chicken Karahi is not that great as expected. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Being from Chennai - India . Love the food in here and the taste of chilli chicken , chicken fried rice and variety of momo make me feel more at home away from Home. 8/26/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltiijd family menu, met extra kip momo, meer dan genoeg voor z’n vijven. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6 out of 12 momos were burnt and inedible. Black in color due to the burn. I also called to report this. 8/18/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Missing momos chutney 7/23/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via zeer goede mondelinge recensies hebben wij ook bij jullie besteld. zeer tevreden en geven dit verder door. Blijf de kwaliteit behouden. 7/22/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The quality of food has become unpredictable. Sometimes its really good but sometimes its not that good. 7/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 7/1/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede 6/11/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered a curry and its was too oily and liquid. Had to put it aside after two bites because the curry made me nauseous. 5/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste………Het eten was goed op temperatuur, de porties ruim en alles was even heerlijk👏 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten smaakvol en aan te passen op pittigheid dat is ideaal. Keurig op tijd bezorgd. 2e keer hier besteld een min puntje deze keer was t naanbrood iets te hard afgebakken verder voor herhaling vatbaar . 4/20/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! 3/31/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/30/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals elke keer weer heerlijk gegeten. Kwaliteit is altijd goed en het eten werd op de gevraagde tijd bezorgd. Oprecht een aanrader! 3/15/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food and good service 3/9/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chicken tikka massala. Smaak oke, maar nagenoeg geen kip tussen de saus te vinden. Zonde, want vorige bestelling lam curry was wel oke. 2/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chicken tikka massala. Smaak oke, maar nagenoeg geen kip tussen de saus te vinden. Zonde, want vorige bestelling lam curry was wel oke. 2/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer geen Mojo’s besteld. Ik wilde eens iets anders. Nu had ik de sheesh kebab. Ook een echte aanrader. 2/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All good and according to expectations. Thanks. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gobi Manchurian quantity was quite less compared to earlier orders Garlic naan was super stretchy, have never seen like this before in any place Plan naan was very very hard and cannot eat 11/19/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is duidelijk. Service top: kreeg mail melding vd bestelling en werd zelfs gebeld dat de bezorg tijd iets later kon zijn. De bezorger erg vriendelijk. Het eten was voortreffelijk lekker ! Ik kan deze keuken jullie aanraden 11/1/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was hard to find the restaurant, can you please make sure you have visible sign of the place so that it can be found easily. 10/7/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Very tasty momos!! And great service!!! Impressed :) 9/14/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ordered: Veg Momo's, Samosa, Aloo Paratha Ratings: Veg Momo's: 5/5 Very Good Samosa: 2/5 : Tastes good but re-fried Aloo Paratha: 3/5 Tastes very good but not freshly made Suggestion is to not re-fry samosa and make fresh paratha's while giving deliveries. 9/13/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2021
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very authentic and super delicious 👍🏽 7/17/2021
MoMo Bar 5 stars after 201 reviews
MoMo Bar