Reviews


5 stars after 231 reviews
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lovely food. Will order again. 2/27/2024
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As usual we ordered our meals with just one (1) star spiciness, but we got at least 2 stars spiciness, maybe even 3 star spiciness. This was a major disapointment and so we had to throw away most of our meals. Although we order in on a frequent basis at Momo, but this motivates us no longer to order in, when we apparently are not taken seriously; spicyness wise spoken 1/3/2024
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten 12/12/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit is nu al een paar keer gebeurd dat de maaltijden die werden bezorgd incompleet waren. Controleer de maaltijden 3x voordat deze worden bezorgd, zodat er niet voor een 2de keer gereden moet worden om de bestelling alsnog compleet te maken als dit ook in 1x goed kan. Dit is kwalijk en moet echt veel beter! 10/17/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten!!! 10/12/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious as always! 9/14/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk via hun eigen website kunnen bestellen! Doordat ze de aankomsttijd hebben aangepast, werkt alles prima. En op tijd gekomen. Super fijn en het was ook nog eens lekker :). Mag de volgende keer wel wat minder aangebrande naan. 8/29/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk!!!! 8/8/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice! Good taste, super fast delivered 👍 7/19/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/3/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We generally order via thuisbezorgd.nl but this time we ordered via website.But not sure from which branch it was delivered.instead of roti they delivered naan and fried rice didnt taste well.curry lacked flavour 6/28/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, en snel bezorgd 6/27/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel. 6/26/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. We hebben ervan genoten. Hier gaan we vaker bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tasty food at affordable price This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede kwaliteit en heerlijk gegeten. Bezorging was prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd, goede kwaliteit & erg lekker. Snelle levering 3/3/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de gerechten is erg goed. Bereiden/bezorgen van de gerechten kost daarentegen onredelijk veel tijd, dit kan beter. Website; de overzichtelijkheid is ver te zoeken om in 1 keer alle vegetarische en veganistische gerechten op rij te hebben. Dit was eerst wel zo, maar nu dus niet meer..? Dit is niet handig en kan echt beter! Gewoon een tabblad maken met vegetarische gerechten en een met veganistische gerechten, de rest interesseert ons niet en hoeven we dus ook niet te zien. Niet elke verandering is dus een verbetering ;-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Razendsnel bezorgd. Het eten was lekker en de momo’s waren goed gevuld. Aanrader! 12/29/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zooooo lekkkker 12/29/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent taste 12/28/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zooooo lekker, Zo smaakvol, Genoten van de heerlijke Chicken Tikka Massala, en dan het toetje, Mango kulfi ice… Nergens zo lekker als hier, En heb ze allemaal geprobeerd in de buurt. Maar deze steekt er ver bovenuit. Lekkerste van Hoofddorp… Dus, jullie horen snel weer van ons… 12/27/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Butter chicken besteld. Heerlijk! Bezorging was wat laat (19.00 besteld, verwacht binnen 45 min. Was er om 20.30 uur). Maar was het wachten waard! 12/13/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door!!! Heerlijk gegeten! 11/16/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er snel , eten was heerlijk net als vorige keer. 👍🏻 11/11/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch! Op tijd, goed warm, vriendelijke bezorger, goed verpakt! Top! 11/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de website mis ik bij een aantal gerechten een omschrijving. Bij de laatste 2 bestellingen heb ik aangegeven geen koriander te willen en kreeg de bestelling toch met koriander. Verder; uitstekend en heerlijk eten! Goede (eten komt goed warm en netjes ingepakt aan!) en vlotte bezorgservice. Top. 11/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Viel me erg tegen dit keer, eten was koud ondanks dat ze hier 2 minuten vandaan zitten. Jammer eten is wel lekker als het warm is. 10/29/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Indian food in Hoofddorp. Wij eten vaan Indiaas en hebben aes in Hoofddorp geprobeerd, dit is onze nummer 1 en bestel bijna wekelijks! 9/24/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede porties, goed heet, keurig en op tijd bezorgd! Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gerechten waren goed van smaak. Enkel de papadum was weinig en gebroken in stukjes 9/17/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals eerder heerlijk gegeten! Aanrader. 9/9/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This time food was not up to the mark. No taste and after having food got stomach pain and diarrhea. Very disappointed 9/3/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The Chicken Biryani was really good and awesome. But the chicken Karahi is not that great as expected. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Being from Chennai - India . Love the food in here and the taste of chilli chicken , chicken fried rice and variety of momo make me feel more at home away from Home. 8/26/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltiijd family menu, met extra kip momo, meer dan genoeg voor z’n vijven. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6 out of 12 momos were burnt and inedible. Black in color due to the burn. I also called to report this. 8/18/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Missing momos chutney 7/23/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via zeer goede mondelinge recensies hebben wij ook bij jullie besteld. zeer tevreden en geven dit verder door. Blijf de kwaliteit behouden. 7/22/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The quality of food has become unpredictable. Sometimes its really good but sometimes its not that good. 7/7/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 7/1/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede 6/11/2022
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered a curry and its was too oily and liquid. Had to put it aside after two bites because the curry made me nauseous. 5/4/2022
MoMo Bar 5 stars after 231 reviews
MoMo Bar