Reviews


5 stars after 92 reviews
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit/prijsverhouding This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/17/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekker smaak!! 6/9/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Echt een aanrader 6/6/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
ik bestel hier geregeld en altijd is er wel wat. Gister weer besteld en kreeg heel iets anders dat wij besteld hadden. Hierover gebeld, Engelse sprekende meneer die zei dat hij het ging nakijken en hangt gewoon op. Niets meer gehoord. Voor ons was dit de laatste keer! 6/6/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3rde keer besteld en better dan verwacht. Echt lekker zeker een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/27/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede en aardige service. 5/22/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
I had ordered for the soep but was missing while the order was delivered to me. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/13/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/13/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend lekker eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/13/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en vriendelinke bezorger. Momo bar is zeker nu een van mijn favoriete bestel restaurant! 5/2/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 4/3/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tastes like homemade food! Very satisfying! 3/22/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord geweldig! Heerlijk eten, vriendelijke service, makkelijke site, vers en snel bezorgd! 3/20/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Die website struikelt als je een menu regel wil aanklikken. M\r het eten is erg lekker. 3/1/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker eten en snel thuis! 2/21/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic food as always and great friendly service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker en vriendelijke service!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, prima bezorging, website geeft helaas niet helemaal volledige informatie. Ik ben en blijft klant op basis van de kwaliteit van het eten en de bezorging! 1/23/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2018
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Voor de tweede keer besteld en ga zeker vaker bestellen 12/27/2017
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2017
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2017
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2017
MoMo Bar Wijkermeerstraat 28F 023-5746086
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers smaakvol eten. Nu al een paar keer besteld en constante kwaliteit. Eerlijk voedsel en aardige bezorger. Dit is een blijvertje voor ons! Vooral rechtstreeks via de momobar site bestellen dan krijg je 15% korting! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2017
MoMo Bar 5 stars after 92 reviews
MoMo Bar